A10 Networks

Az A10 Networks alkalmazás-gyorsító, terhelés-elosztó és DDoS-védelmi megoldásai honlapjait és felhőjét megbízhatóvá, villámgyorssá teszik, miközben megvédik a legveszélyesebb hálózati támadásoktól.

APPLICATION DELIVERY CONTROLLER   A terheléselosztókból dinamikusan fejlődő új ADC megoldások az adatközpontok, nagyvállalatok és hoszting cégek számára jelentenek nagy teljesítményű határvédelmet, és alkotják a privát felhők sarokköveit.

  • Alkalmazások gyorsítása a minél jobb és megbízhatóbb felhasználói élményért
  • Kihasználtság optimalizálásaa belső szerverek számának és költségeinek minimalizálásáért
  • Biztonság megteremtésetúlterheléses, DDoS támadások és a webalkalmazások fenyegetettségei ellen

Ismerje meg a termékeinket!

Az A10 technológia alapját az ACOS operációs rendszer alkotja, amely a konkurenciával szemben egy teljesen újragondolt, 64 bites, nagy sebességű osztott-memórián alapuló platform. Az ACOS a piac legjobb ár/teljesítmény arányával büszkélkedhet, magasan kiemelkedik a hagyományos ADC megoldások közül.

 

 

Az A10 Networks (NYSE: ATEN) az application networking vezető szállítója nagy teljesítményű hálózati ADC megoldásokat fejleszt az adatközponti alkalmazások gyorsítására és biztonságának megteremtésére.

Világszerte több mint háromezer vállalat és webóriás használ A10 megoldásokat hiperskálázható növekedés biztosítására. A 2004-ben alapított, a NYSE tőzsdén jegyzett vállalat székhelye az amerikai San Jose-ban található.

A megoldások csapatunktól, magyar terméktámogatással és hazai tréningekkel könnyen elérhetők: bérletet, felhasználás-arányos vásárlást vagy kedvezményes eszközkiváltást egyaránt kínál a hazai A10 csapat.

Rólunk részletesen →

 .