A beszállítók árai gyorsan változhatnak és ezt a legtöbb esetben nem tudjuk megjeleníteni, ezért kérjen AJÁNLATOT a keresett termékre (ha nem találja itt, akkor is)!

Thunder ADC: alkalmazás-gyorsító

Az új generációs Application Delivery Controller (ADC) termékek vezetője, az A10 Networks Thunder ADC biztonságosabbá, hatékonyabbá és sokkal gyorsabbá teszi szervereit és alkalmazásait. Az egyedülálló ACOS platformra épülő terheléselosztó és gyorsító Thunder ADC minden alkalmazást rendkívül gyorssá, biztonságossá és megbízhatóvá tesz. Így ügyfelei sokkal jobb látogatói élményben részesülnek, munkatársai mindig villámgyors alkalmazásokkal dolgozhatnak és a belső szerverek a komplex hálózati támadások ellen védetté válnak. Mindezt kevesebb szerverrel, energiahasználattal és ebből adódóan sokkal hatékonyabb adatközponttal érheti el. ADC és az alkalmazás-gyorsítás előnyei: Intelligens terheléselosztás Mindig elérhető szolgáltatásokat fejleszthet Biztonsági szolgáltatások mint a WAF és DDoS-védelem Kevesebb energiafogyasztás.

 

További információkantokiroda.hu/a10networks

.

A kategóriában 1 termék található.
 • A10 Thunder virtuális tesztváltozat

  A10 Thunder virtuális tesztváltozat

  A10 Thunder virtuális tesztváltozat A10 Networks technológiával számos helyen találkozhatott már: a Microsoft adatközpontjait, a LinkedIn és a Twitter szervereit, a Box.com fájlmegosztó infrastruktúráját, a Google Postini levelezőszolgáltatást,…

  0 Ft
  (0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
  Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.