A beszállítók árai gyorsan változhatnak és ezt a legtöbb esetben nem tudjuk megjeleníteni, ezért kérjen AJÁNLATOT a keresett termékre (ha nem találja itt, akkor is)!

Thunder CGN: Carrier Grade Networking

Az A10 Networks Thunder CGN modellek nagy teljesítményű, transzparens hálózati címfordítást és protokoll-fordítást biztosítanak, amellyel a nagyvállalatok és a telekommunikációs szolgáltatók meghosszabbíthatják az IPv4 élettartamát és folyamatosan válthatnak IPv6 használatára. Az ACOS platformon alapuló Thunder CGN rendszer akár 256 millió egyidejű kapcsolattal, 150 Gbps sebességgel is képes címfordítást és IPv4-IPv6 protokollok közötti transzparens átalakítást biztosítani. Transzparens IPv4 megőrzés Fokozatos IPv6 migráció Kapcsolattartó magas rendelkezésre állás Kiemelkedő ár/teljesítmény és energiahatékonyság Virtuális, hardveres és SDN/NFV-ready.

További információkantokiroda.hu/a10networks

.

A kategóriában 1 termék található.
 • A10 Thunder virtuális tesztváltozat - Carrier Grade Networking, CG-NAT

  A10 Thunder virtuális tesztváltozat - Carrier Grade Networking, CG-NAT

  A10 Thunder virtuális tesztváltozat - Carrier Grade Networking, CG-NAT A10 Networks technológiával számos helyen találkozhatott már: a Microsoft adatközpontjait, a LinkedIn és a Twitter szervereit, a Box.com fájlmegosztó infrastruktúráját, a…

  0 Ft
  (0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
  Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.