Híreink

2018-01-30

Tíz nap alatt építette újjá rendszereit a Maersk

Tíz nap alatt építette újjá rendszereit a Maersk A szállítmányozási óriás rekordtempót diktált a malware pusztítása után, napok alatt több ezer szervert és PC-t állítva helyre. Valószínűleg senkinek nem kell sokat ecsetelni, hogy a Petya/NotPetya malware milyen brutális károkat okozott a magánszektorban tavaly nyáron, ha azonban valaki mégsem érzékelné egészen a kártevő által végzett pusztítást, azt kitűnően illusztrálja a Maersk szállítmányozási óriás beszámolója a támadást követő "katasztrófaelhárítási" munkálatokról.

tovább »

2017-08-02

Tudtad, hogy idén augusztus 2-án jött el a Túlfogyasztás Napja?

Tudtad, hogy idén augusztus 2-án jött el a Túlfogyasztás Napja? A tegnapi nappal bezáróan elfogyasztottuk a Föld erre az évre rendelkezésre álló megújuló erőforrásait, melyeknek december 31-ig elegendőnek kellett volna lennie! Azaz mától már a Föld tartalékait éljük fel!

tovább »

2017-04-22

Tisztán NVMe-alapú flash tárolót jelentett be a Pure Storage

Tisztán NVMe-alapú flash tárolót jelentett be a Pure Storage A tervezőcég szerint akár 50 százalékkal is csökkentheti a késleltetést, miközben az írási sávszélesség a duplájára, a teljesítménysűrűség pedig akár a négyszeresére nőhet. Mindezt egyedi, tehát nem szabványos fejlesztésekkel érte el a cég, ami bizonyos esetekben hátrányt jelenthet a potenciális vásárlók számára, ez ugyanis akadályokat gördíthet a későbbi bővíthetőség elé.

tovább »

2016-05-26

199Ft a Foxpost csomagpontba szállítás

199Ft a Foxpost csomagpontba szállítás Június végéig 199 Ft-ért kiszállítjuk a megrendelt terméket az Ön közelében levő Foxpost csomagautomatába, ahonnan kényelmesen és biztonságosan átveheti, amikor Önnek megfelelő.

tovább »

2016-02-04

Cisco hálózati eszközök raktárról

Cisco hálózati eszközök raktárról Most már új és felújított, népszerű és ritka Cisco hálózat eszközöket is beszerezhet a Szerver Webáruházból!

tovább »

2015-08-23

HP alkatrészek raktárról, bővített paletta

HP alkatrészek raktárról, bővített paletta Bővítettük a munkanapon belül elérhető HP eszközeinket és alkatrészeinket! A felújított eszközök továbbra is kedvezőbb áron kaphatók, általában 12 hónap szervizgaranciával. Írjon, vagy hívjon, ha bizonytalan a termékadatlap információival kapcsolatban, vagy hasonló termékre van szüksége!

tovább »

2015-08-08

Az egyre növekvő DDoS fenyegetés

Az egyre növekvő DDoS fenyegetés Úgy tűnik Amerika után Európa szerverei sincsenek biztonságban a DDoS (elosztott szolgáltatásmegtagadással járó) támadások boomja mellett. A célkeresztben a nagyvállalatok vannak és a támadások jellemző időtartama 6 és 24 óra közötti, viszont ötből egy DDoS támadás napokig vagy akár hetekig is eltarthat. Magyarországon inkább a magyar-román Európa-bajnoki selejtezőre belépőt vásárlók rohama miatt lefagyott MLSZ szervereihez hasonló esetekről lehet havi rendszerességgel hallani.

tovább »

2015-07-22

Sysadminday 2015

Sysadminday 2015 Idén már hatodik alkalommal rendezi meg itthon is a rendszergazdák világnapját a HWSW.hu és a HUP.hu.

tovább »

2015-06-03

Csomagautomatába kézbesítés utalás után 10e Ft-ig

Csomagautomatába kézbesítés utalás után 10e Ft-ig Csomagautomatába kézbesítés utalás után 10e Ft-ig csak 399 Ft. Az akció visszavonásig érvényes. Részletek a Szállítási módok között találhatók.

tovább »

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.