A beszállítók árai gyorsan változhatnak és ezt a legtöbb esetben nem tudjuk megjeleníteni, ezért kérjen AJÁNLATOT a keresett termékre (ha nem találja itt, akkor is)!

Thunder TPS: DDoS-védelem

Új-generációs DDoS-védelem a túlterheléses támadások minden fajtája ellen: alacsony szintű hálózati elárasztás, protokoll-szintű túlterhelés és erőforrás-kimerítés ellen egyaránt hatékony védelmet biztosítanak a Thunder TPS modellek. Hasonlóan a többi A10 Networks termékhez, a Thunder TPS is az egyedülálló ACOS platformra épül, ami lehetővé teszi a nagysebességű osztott memóriás, párhuzamosan skálázható, rendkívül magas teljesítményű feldolgozást. Teljes védelem minden hálózati rétegben Az Thunder TPS védelmi rendszer egyedülálló módon, 5 fázisban nyújt védelmet a DDoS támadások ellen: Hálózati csomagok ellenőrzése Fehér- és feketelisták Hitelesítő kihívások Forgalomszabályozás Protokoll és alkalmazás ellenőrzés Akár 8 Thunder TPS eszköz is elhelyezhető egyetlen klaszterben, így a védelem sebessége 10 – 1200 Gbps között szabadon skálázható.

További információkantokiroda.hu/a10networks

.

A kategóriában 1 termék található.
 • A10 Thunder virtuális tesztváltozat - DDoS védelem

  A10 Thunder virtuális tesztváltozat - DDoS védelem

  A10 Thunder virtuális tesztváltozat - DDoS védelem A10 Networks technológiával számos helyen találkozhatott már: a Microsoft adatközpontjait, a LinkedIn és a Twitter szervereit, a Box.com fájlmegosztó infrastruktúráját, a Google Postini levelezőszolgáltatást,…

  0 Ft
  (0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
  Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.