A beszállítók árai gyorsan változhatnak és ezt a legtöbb esetben nem tudjuk megjeleníteni, ezért kérjen AJÁNLATOT a keresett termékre (ha nem találja itt, akkor is)!

További szerver árucikkek

Brocade, Cisco, Dell, EMC, Emulex, Foundry, Fujitsu, Hitachi, Intel, NetApp, Oracle, QLogic, SUN, SuperMicro...

Ritka termékek, szerver infrastruktúra elemek, komponensek, alkatrészek beszerzése, jó árakon!

Elérhető készletre vonatkozó információink NEM automatikusan frissülnek. Rendszeres időközönként frissítjük, ezért előfordulhat, hogy a termék időközben kifogy, vagy nem áll rendelkezésre a kívánt darabszámban vagy külső raktárból tudjuk szállítani 3-5 munkanapos átlagos határidővel. Az ajánlatkérés- vagy rendelés visszaigazolásában minden esetben pontosan megadjuk a ténylegesen elérhető darabszámot, és készleten nem elérhető darabszám beérkezési idejét.

Kérjen egyedi árajánlatot vagy amennyiben nem találja oldalunkon a keresett terméket, jelezze felénk! Természetesen kérhet szerver konfigurációhoz is ajánlatot. Használja a gyártói segédleteket! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyedi kérését teljesítsük kiterjedt hazai-, Európai- vagy tengeren túli beszállítóinkon keresztül.

A Szerver Webáruház a máshol is elérhető szerver komponenesek mellett End of Life (már nem gyártott) termékek pótlására-, bővítésére is számos megfelelő megoldást kínál felújított- és új kivitelben, akár egyedi igényeken alapuló eszköz támogatási (support) szerződések keretében is.

A Szerver Webáruház csak eredeti HP (Hewlett Packard Enterprise), IBM (Lenovo), és más szerver, tároló és hálózati eszközöket kínál Magyarországi szervizgaranciával (Brocade, Cisco, Dell, EMC, Emulex, Foundry, Fujitsu, Hitachi, Intel, NetApp, Oracle, QLogic, SUN, SuperMicro...)

Elsősorban Magyarországi háttérrel-, megfizethető árakkal-, gyorsan és gazdaságosan szeretnénk a hazai beszerzéseket-, bővítéseket és pótlásokat egyszerűbbé és rugalmasabbá tenni.

A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg 1-5 munkanapos átvétellel, jellemzően 6 vagy 12 hónapos szervizgaranciával.

Ne habozzon! Kérjen cikkszám szerint ajánlatot a szerver@antokiroda.hu emailen vagy +36 20 979-6193 mobilszámon.

.