A beszállítók árai gyorsan változhatnak és ezt a legtöbb esetben nem tudjuk megjeleníteni, ezért kérjen AJÁNLATOT a keresett termékre (ha nem találja itt, akkor is)!

Koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések a FOXPOST-nál, tájékoztató

Koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések a FOXPOST-nál, tájékoztató

Leggyakrabban igénybe vett kézbesítő partnerünk tájékoztatását közöljük: "Tisztelt Partnerünk! Szeretnélek tájékoztatni Titeket a COVID19 járvány kapcsán foganatosított óvintézkedéseinkről. A csomagkézbesítést folyamatosan garantáljuk, kizárólag esetleges hatósági korlátozás esetén fogunk eltérni a standard töltési/ürítési időpontjainktól."

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá

  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges

  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

"Tisztelt Partnerünk!

Szeretnélek tájékoztatni Titeket a COVID19 járvány kapcsán foganatosított óvintézkedéseinkről.

A csomagkézbesítést folyamatosan garantáljuk, kizárólag esetleges hatósági korlátozás esetén fogunk eltérni a standard töltési/ürítési időpontjainktól. Jelenlegi tudásunk szerint a postai szolgáltatások, különös tekintettel a csomagokra, alacsony fertőzésveszélyt jelentenek, autóink mozgása csak a legvégső esetben kerülhet korlátozásra.  

A csomagautomaták felületeit naponta alkoholos tisztítószerrel tisztítjuk, futáraink más személlyel történő érintkezési lehetőségeit minimalizáltuk, a napi munkamenet során szinte alig találkoznak emberekkel, az automaták kezelése után azonnal autóba ülnek és folytatják túraútvonalukat.

Raktárunkat zónákra osztottuk a raktáros és fuvarozási tevékenységekben résztvevők nem léphetnek át egymás zónáiba. A Táblás utcai raktárunkba továbbra is behozhatóak a csomagok, erre a célra. „feladási zónát” alakítottunk ki, kérlek Titeket csak rakjátok le ide a küldeményeket. Szállítóleveleket aláírásakor a kollégáiknak 1,5-2 m távolságot kell tartaniuk, kérem, hogy segítsétek ebben munkájukat!

Az ügyfélszolgálatos kollégáink home office-ból fogadják a bejövő hívásokat, az internet sebesség-fluktuáció miatt előfordulhatnak kisebb hang minőségbeli problémák, amelyek miatt elnézést és megértést kérek Tőletek.

Arra is számítunk, hogy a csomagvolumen radikálisan nőhet, miután az internetes kereskedelem valamint az automatás átvétel továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért erre is felkészültünk.

Management csapatommal folyamatosan figyeljük az eseményeket, amennyiben változás, fennakadás áll fenn a szolgáltatásunkban, azonnal értesítelek Titeket.

Bízunk abban, hogy a helyzet hamarosan normalizálódik és visszatér az élet a megszokott kerékvágásba!


Köszönettel:
Bengyel Ádám
FOXPOST
Vezérigazgató és alapító"

További hírek